Smiley face

Tahe Kayaks


Vi har byggt kajaker i Estland sedan 1989. Sverige har alltid varit vår "hemmamarknad" och det märks på vårt urval av kajaker och att vi samarbetar med svenska designers som Johan Wirsén och Hans Friedel.

Tack vare höga produktionsvolym och den geografiska närheten till Sverige kan vi erbjuda kajaker av mycket hög kvalitet till mycket attraktiva priser. Varför betala för transport när det är kajak du vill ha? Tahe Kayaks äger även prestigemärket Zegul, kanadensarna Trapper Canoes och lågpriskajakerna Marine Fit. Tahe Kayaks har två fabriker i Estland. Den första fabriken som ligger i Viimsi i norra Estland bygger enbart komposit och kolfiberkajaker. Den nya fabriken i Tartu, c:a 20 mil söder om Tallinn, tillverkar kajaker i polyethylene(PE). Vi är noga med att bara använda råvaror och utrustning av högsta kvalitet för att uppnå bästa resultat.

Cirka trettio duktiga återförsäljare runt om i Sverige hjälper dig hitta rätt modell beroende på hur den skall användas. Vi har motionskajaker, havskajaker av engelsk karaktär och snabba turkajaker som passar i de svenska skärgårdarna. Behöver du en tålig ekel kajak, så har vi ett sortiment med PE-kajaker. Tahe Marine lämnar två års garanti på alla kajaker och ett års garanti på detaljer och utrustning.

Utöver de egna modellerna har vi stor legotillverkning åt andra fabrikat som Trapper, Bic m.m. Besök fabrikens hemsida för mer information.